Det är ett nöje att laga mat i mitt nyrenoverade kök!

Välkomna hit in till bloggen den här fredagen. Jag hoppas att ni mår bra och att ni ser fram mot den stundande helgen? För egen del riktigt ser jag fram emot denna eftermiddag när jag kommer hem ifrån jobbet och ska ge mig i färd ibland stekpannor och kastruller att få laga en god middag. Matlagning det tycker jag verkligen är riktigt roligt! Att äta på restaurang är inte heller så dumt! Men nu är mitt kök nyrenoverat. Det är ett byggföretag i Huddinge som heter Grundaren Bygg som har renoverat mitt kök och här har blivit så fint, så nu vill jag verkligen använda köket. Jag är verkligen så glad över hur fint det har blivit i köket och hur duktiga hantverkarna är som har kunnat renovera och bygga om det så att det har blivit exakt så som jag hade önskat. Jag vill verkligen rekommendera er som söker efter ett byggföretag i Huddinge att anlita er av Grundaren Bygg ni också! 

 

Det finns många olika saker som de kan göra när det gäller tillbyggnader, ombyggnader, kök och övriga renoveringar. Lite längre fram, till sommaren, så har jag planer på att ta hit Grundaren Bygg igen. Jag skulle gärna vilja ha en tillbyggnad på vardagsrummet. Bygglovet är redan klart. Självklart kommer det bli detta byggföretag i Huddinge som får göra det jobbet också. Jag lovar givetvis att återkomma till er bloggläsare när bygget drar igång för att hålla er informerade om utvecklingen. I just den här bloggen kommer det därför att handla extra mycket om bygg och renoveringar även framöver, även om mat och att äta ute kommer att få ett visst utrymme. I morgon ska jag berätta för er om en restaurang som jag vill rekommendera!