Är du intresserad av att prova på att röka vattenpipa?

God eftermiddag, god eftermiddag alla mina underbart härliga och trevliga läsare som varje dag kommer tillbaka hit till bloggen för att kommentera de inlägg som jag skriver. I det här inlägger kommer jag ta upp ett ämne som ni har frågat mycket om, och det kommer handla om en restaurang dit du kan gå om du vill röka vattenpipa på Haga.

Företaget som erbjuder det här heter Shish Amore AB, och det är ett företag som kan finnas till för dig som är intresserad av att testa på att röka vattenpipa på Haga med omnejd. Det här företaget, har jag hört, vänder sig till både de som aldrig har provat på detta tidigare och till de som aldrig har gjort någonting annat. De har med andra ord en vattenpipa på Haga till alla de som känner sig sugna på det, oavsett tidigare erfarenheter. Det här är inte en restaurang som jag personligen har varit på, och därför kan jag inte berätta om det utifrån mina egna erfarenheter, men jag skulle bara vilja rekommendera er alla att vända er till det här företaget om det är så att ni skulle vilja testa på det här. Om ni faktiskt gör det är ni välkomna att skriva om det nere i kommentarerna så att vi andra kan få höra lite mer om det här företaget och vad ni har haft för upplevelser när ni har besökt dem. Det här var allt som jag hade för det här inlägget, men om ni vill får ni gärna läsa mer om dem på deras hemsida.

Du gillar kanske också...